Bouwbemiddeling OPTIJD kan veel voor u betekenen als het gaat om bouw, verbouw, renovatie of onderhoud. Door onze flexibiliteit bieden wij u de mogelijkheid om belangrijke zaken voor u te bemiddelen. Vanaf het ontwerp tot aan de oplevering van uw project en alle bijbehorende werkzaamheden. Hieronder verstaan we onder andere: ontwerp, bouwkundige tekeningen, vergunningaanvragen, constructieberekeningen en het daadwerkelijk uitvoeren van de werkzaamheden op de bouwplaats.

Het juiste bedrijf voor uw bouw of verbouw.

Quote
Quote
Quote
Quote
Quote
Quote
Quote
Quote
Quote
Quote
Quote
Quote
Quote
Quote
Quote
Quote
Quote
Quote
Quote
Quote
Quote
Quote
Quote
Quote
Quote
Quote

U wilt gaan bouwen of verbouwen maar u heeft geen idee welk bedrijf geschikt is om uw project te realiseren. U hebt natuurlijk wel wat wensen waar de bedrijven, die bij u over de vloer komen, zich aan moeten houden. Ook het moment van starten en de duur van het project zijn van groot belang. Wilt u uw bouw of verbouw op regiebasis (per uur) laten maken of wilt u een offerte voor het totale project. Daarbij niet te vergeten de klik tussen u als opdrachtgever en opdrachtnemer, die erg belangrijk is bij de keuze van een bedrijf. Dit alles is van groot belang om een goede samenwerking tijdens de (ver)bouw te krijgen, wat uiteindelijk resulteert in een perfect eindresultaat.

Bouwbemiddeling OPTIJD helpt u graag bij het vinden van het juiste bedrijf. Wij zoeken in ons eigen klantenbestand naar bedrijven die wij met u in contact brengen. Deze bedrijven zijn allemaal gescreend op tal van punten zoals vakbekwaamheid, ervaring, motivatie, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Dit doen we onder andere door het nagaan van referenties. Ook vragen wij om feedback van particuliere klanten zodat we een eerlijk en duidelijk beeld krijgen van de bedrijven die wij in ons klantenbestand hebben.


Tijdelijk gratis bemiddeling.

Bij onze bemiddeling zijn de wensen van u als opdrachtgever van groot belang en letten wij onder andere op de volgende aspecten:

  •   Prijs- en kwaliteitsverhouding
  •   Ervaren en betrouwbare vakmensen
  •   Nakomen van afspraken
  •   Goede communicatie
  •   Juiste planning

Zo zal er bijvoorbeeld bij het ontwerp al rekening
gehouden worden met de manier van bouwen en de materiaalkeuzes die
toegepast worden, wat resulteert in een kostenbesparing voor u.

Neem direct Contact op met bouwbemiddeling OPTIJD voor de mogelijkheden.


Opzichter voor uw project?


Op verzoek van u als opdrachtgever kunnen wij toezicht houden tijdens de bouwwerkzaamheden. Wij controleren of er gebouwd wordt volgens de gemaakte afspraken en met de voorgeschreven materialen. Tevens houden wij de nodige contacten tussen betrokken partijen tijdens het bouwproces.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend Contact opnemen.

Advies wanneer u zelf wil (ver)bouwen!


U hebt plannen om te bouwen of verbouwen en vindt het een uitdaging om hier zelf mee aan de slag te gaan. Een hele stap die u heel wat geld kan besparen. Echter, het kost u meestal wat meer tijd dan een ervaren vakman.
Bouwbemiddeling OPTIJD kan u op locatie tips en adviezen geven
om uiteindelijk zo rendabel mogelijk en op de juiste manier te werken.