Door de grote schommelingen in de bouw wordt de laatste tijd steeds meer gebruik gemaakt van ingeleend personeel. De manier om de grote drukte op te vangen en in de rustige periode niet met een overschot aan personeel te zitten. Momenteel zien we ook dat er veel gestimuleerd wordt om een eigen bedrijf te starten. Hierdoor ontstaat er grote diversiteit aan vakbekwaam personeel. Personen die zich goed verzekeren of juist niet verzekeren, wel of geen gereedschap hebben, wel of geen vervoersmiddel hebben en personen die de juiste papieren niet hebben of niet tijdig inleveren.

Screening ZZP'ers

Bouwbemiddeling OPTIJD bemiddelt tussen u als zakelijke opdrachtgever en de ZZP'er. Wij screenen elke ZZP'er op tal van zaken zoals vakbekwaamheid, ervaring, motivatie, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Dit doen we onder andere door het nagaan van referenties bij uitvoerders of projectleiders cq opdrachtgevers waar de ZZP'er voor heeft gewerkt. Ook krijgen we een duidelijk beeld van de ZZP'er omdat we in onze screening factoren meenemen zoals werkervaring, hobby's en de persoonlijke situatie. Heeft de desbetreffende persoon eigen gereedschap ter beschikking en is hij/zij in het bezit van eigen vervoer. Door onze uitgebreide screening is het voor ons eenvoudig de juiste persoon te zoeken die aan uw wensen voldoet. U geeft aan wat voor een soort persoon u zoekt en wij regelen de rest.


Administratie op een rij

Ook verzorgen wij voor u al het nodige papierwerk zoals legitimatie, VAR-verklaring, uittreksel KvK, VCA-certificering, aansprakelijkheidsverzekering. Dit bespaart u veel tijd zodat u zich volledig kunt concentreren op uw eigen werkzaamheden.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend met ons Contact opnemen.


Aanmelden als bedrijf

Wilt u dat Bouwbemiddeling OPTIJD voor u personeel regelt, dan kunt u ons bellen of het Contact formulier invullen. Wij komen dan graag bij u langs om kennis te maken en uw manier van werken door te nemen. Zo ontstaat er een duidelijk beeld waar een werknemer aan moet voldoen alsmede de afspraken binnen uw bedrijf over onder andere veiligheid, werktijden en lunchpauzes.