Steeds meer bedrijven maken gebruik van ZZP'ers om grote schommelingen in de werkgelegenheid op te vangen. Een makkelijke manier, aangezien je als ZZP'er op elk gewenst moment weggestuurd kunt worden. Zo ook op de momenten waarvan je het niet verwacht. Voor velen betekent dit GEEN WERK dus GEEN GELD.  Je dient je volop bezig te houden met werk zoeken wat veel tijd en regelwerk kost, soms tot ergernis toe.
Bouwbemiddeling OPTIJD helpt je hier graag bij en zoekt voor jou een geschikt bedrijf.

Bouwbemiddeling OPTIJD regelt voor jou werk

Bouwbemiddeling OPTIJD is er op gericht, u als ZZP'er en opdrachtgever bij elkaar te brengen. U krijgt een uitgebreide screening waarbij we op verschillende zaken letten zoals: vakbekwaamheid, ervaring, motivatie, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Dit doen we onder andere door het nagaan van referenties bij uitvoerders of projectleiders van bouwbedrijven cq opdrachtgevers waar u recent werkzaamheden heeft uitgevoerd.

Ook letten wij op werkervaring, hobby's en de persoonlijke situatie. Verder is het voor ons belangrijk te weten of u eigen vervoer heeft en welke gereedschappen u bezit, die u nodig hebt in de desbetreffende branche. 

Door deze uitgebreide screening krijgen we een duidelijk beeld van u als persoon en kunnen we u plaatsen bij een geschikt bedrijf.


Administratie op een rij

Ook verzorgen wij voor u al het nodige papierwerk zoals: legitimatie, VAR-verklaring, uittreksel KvK, VCA-certificering en aansprakelijkheidsverzekering. Als u meerdere opdrachtgevers heeft, dan moet u iedere keer deze gegevens weer inleveren. Dit kan u behoorlijk wat tijd kosten, die wij u graag uit handen nemen. U hoeft ons slechts 1 keer per jaar deze gegevens toe te sturen en wij zorgen ervoor dat deze gegevens direct bij uw opdrachtgever terecht komen.
Als u hier vragen over heeft kunt u altijd Contact met ons opnemen.


Aanmelden als zzp'er

Wilt u voor Bouwbemiddeling OPTIJD werken en wilt u zich graag aanmelden?  Dat kan.
Vul het contactformulier in en wij zullen u zo snel mogelijk benaderen voor een afspraak. Nadat we al u gegevens hebben genoteerd, gecontroleerd en goed bevonden dan nemen wij u op in ons klantenbestand. U kunt aangeven of u zich wilt aanmelden om u uit te lenen, voor het aannemen van projecten of voor beiden.


Tips voor de zzp'er


App voor berekening van balklagen.
Voor het bepalen van de afmetingen van een balk bij een bepaalde overspanning is een nieuwe app ter beschikking. Houtmaatje is een makkelijke app die dit voor je berekent.
Lees meer...

Pensioenregeling voor zzp'er.
Begin van het jaar 2015 krijgen zzp'ers een eigen pensioenregeling waarmee zij belastingvriendelijk kunnen sparen voor hun oude dag.
Lees meer...

Zorgplicht bij inhuren van collega zzp'er.
Maakt u, als zzp'er, gebruik van de diensten van collega zzp'ers, dan kunt u bij een arbeidsongeval aansprakelijk gesteld worden voor de schade die de ingehuurde zzp'er lijdt.
Lees meer...

Quote
Quote